Αντιμικροβιακά συστήματα επένδυσης χώρων υγιεινής

Αντιμικροβιακά συστήματα επενδυσης χώρων υγιεινής

 

Η pvc επένδυση τοίχου BioClad® προτείνεται ως κατάλληλο δομικό υλικό για μια σειρά διαφορετικών εφαρμογών, μεταξύ άλλων και των χώρων ατομικής υγιεινής.

 

Είναι συμβατό και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα δομικά υλικά και διακοσμητικά στοιχεία καθώς μπορεί να θερμοσυγκολληθεί και να θερμοδιαμορφωθεί, ακολουθώντας την σχετική μελέτη κατασκευής.

 

Αποδίδει ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα με εξαιρετική αντιμικροβιακή προστασία, ευχάριστο λόγω του μεγάλου χρωματολογίου, με εύκολο και απλό καθαρισμό, απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές, λεκέδες, υγρασία και μούχλα.

 

Όλα τα προϊόντα της BioClad®, έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζουν την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων για να διατηρούν την προστασία για περισσότερο.

 

Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα υλικά υγιεινής επένδυσης τοιχοποιίας, απαραίτητα σε πολλούς τομείς εφαρμογών.

Για να ενημερωθείτε για τα πλήρη στοιχεία των προιόντων μας της κατηγορίας BIO|FLOΟR® & ΒΙΟ|CLAD®  μπορείτε να κατεβάσετε τα αντίστοιχα έντυπα παρουσίασης επιλέγοντας το παρακάτω σύνδεσμο:

Για εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τις πιθανές εφαρμογές των προϊόντων Bioclad® στον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7785064 ή στείλτε μας email στο info@bioclad.gr ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα.

Τηλ. Επικοινωνίας
+30
    Με ενδιαφέρει να επικοινωνήσει μαζί μου εκπρόσωπος σας για επιπλέον πληροφορίες
    Θέλω να παραλαμβάνω το Newsletter της εταιρίας σας

    Δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους χρήσης.

    ΥΠΟΒΟΛΗ