Αντιμικροβιακή PVC επένδυση τοιχοποιίας

 

Οι pvc αντιμικροβιακές επενδύσεις τοίχου BioClad® φέρνουν την επανάσταση στα δομικά υλικά των χώρων, όπου απαιτούνται πολύ αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής.

 

Οι επιφάνειες Bioclad® λόγω της ενσωματωμένης στο κράμα του υλικού, τεχνολογίας Ιόντων Αργύρου BioCote®, επιτυγχάνουν άμεση και δραστική μείωση - ανώτερη του 99% σε μόλις 2 ώρες - του μικροβιακού και βακτηριδιακού φορτίου και δρουν αντιμικροβιακά από την πρώτη στιγμή της επαφής τους με αυτό.

 

Όλα τα προϊόντα της BioClad®, έχουν σχεδιαστεί για να εμποδίζουν την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων για να διατηρούν την προστασία για περισσότερο. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα υλικά υγιεινής επένδυσης τοιχοποιίας, απαραίτητα σε πολλούς τομείς εφαρμογών.

Για να ενημερωθείτε για τα πλήρη στοιχεία των προιόντων μας της κατηγορίας BIO|FLOΟR® & ΒΙΟ|CLAD®  μπορείτε να κατεβάσετε τα αντίστοιχα έντυπα παρουσίασης επιλέγοντας το παρακάτω σύνδεσμο:

Για εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τις πιθανές εφαρμογές των προϊόντων Bioclad® στον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7785064 ή στείλτε μας email στο info@bioclad.gr ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα.

Τηλ. Επικοινωνίας
+30
    Με ενδιαφέρει να επικοινωνήσει μαζί μου εκπρόσωπος σας για επιπλέον πληροφορίες
    Θέλω να παραλαμβάνω το Newsletter της εταιρίας σας

    Δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους χρήσης.

    ΥΠΟΒΟΛΗ