Οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου επιλέγουν BIOCLAD

Τα συστήματα pvc αντιμικροβιακής επένδυσης BIOCLAD, επιλέχθηκαν από την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ως η πλέον καινοτόμος και γρήγορη λύση ενίσχυσης της προστασίας στους χώρους εφαρμογής, με στόχο την μείωση του μικροβιακού φορτίου της κάθε επιφάνειας.

Οι αντιμικροβιακές επιφάνειες BioClad, εφαρμόστηκαν στους χώρους της κουζίνας και του Ιατρείου των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας. Αντίστοιχη εφαρμογή έγινε και στους πάγκους εργασίας σε 51 συνολικά booth στους Μετωπικούς Σταθμών του οδικού άξονα, διασφαλίζοντας την υγεία και την αίσθηση ασφαλείας για όλους τους εργαζόμενους.

… επιλέχθηκαν ως η πλέον καινοτόμος και γρήγορη λύση ενίσχυσης της προστασίας

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρία, από τις εταιρίες Παραχώρησης Οδικών Δικτύων της χώρας μας που εφάρμοσε τέτοιου είδους καινοτομία, αποδεικνύοντας την μέριμνα της εταιρίας για την προστασία όλων.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας καθώς και στα καινοτόμα pvc αντιμικροβιακά συστήματα υγιεινής επένδυσης της BioClad που αντιπροσωπεύουμε.

Η αντιμικροβιακή τεχνολογία Ιόντων Αργύρου BioCote, που είναι εφαρμοσμένη στις επιφάνειες BioClad, εξασφαλίζει αποδεδειγμένα ότι αυτές : «λειτουργούν» σε βάθος χρόνου, έχουν «μηδενικό» κόστος συντήρησης, «αντέχουν» στα περισσότερα χημικά καθαριστικά και απολυμαντικά και «καθαρίζονται» εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αντιμικροβιακής υγιεινής.

Scroll to Top