ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ BINTEO

BIOCLAD - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ Μ.Ε.Θ. ΤΟΥ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΙΑ"

Play Video

Τα καινοτόμα συστήματα pvc αντιμικροβιακής επένδυσης τοιχοποιίας Bioclad, επιλέχθηκαν για ένα τόσο σημαντικό έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορά στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid19, του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Η επένδυση της τοιχοποιίας στη Μ.Ε.Θ. Covid19 του Γ. Ν. Σωτηρία είναι BIOCLAD (Βίντεο SKAI TV)

Play Video

Ξεχωριστή επισήμανση για τις αντιμικροβιακές ιδιότητες των επιφανειών τοιχοποιίας BIOCLAD, έγινε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της εκπομπής του SKAI «Σαββατοκύριακο Παρέα». Το ρεπορτάζ αφορούσε για τη νέα, σύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID 19 του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία όπου επιλέχθηκε ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός.

Η αντιμικροβιακή επιφάνεια Bioclad στη νέα ΜΕΘ του Γ.Ν. Σωτηρία (Βίντεο ΑΝΤ1)

Play Video

Ένα πολύ σημαντικό έργο επένδυσης τοιχοποιίας με τις αντιμικροβιακές επιφάνειες Bioclad, σε όλους τους χώρους της Μ.Ε.Θ. Covid19 του Γ. Ν. Σωτηρία ολοκληρώνεται σύντομα. Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Υγεία πάνω απ' όλα" κάλυψε στο στάδιο της κατασκευής του χώρου τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη Μ.Ε.Θ. Covid19 του Ε.Σ.Υ.

Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ - Νέα Μ.Ε.Θ. COVID-19

Play Video

Τα καινοτόμα συστήματα pvc αντιμικροβιακής επένδυσης τοιχοποιίας Bioclad®, επιλέχθηκαν για ένα τόσο σημαντικό έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid19, του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου

Play Video

Τα Συστήματα PVC Αντιμικροβιακής Επένδυσης BIOCLAD®, επιλέχθηκαν από την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ως η πλέον καινοτόμος και γρήγορη λύση ενίσχυσης της προστασίας στους χώρους εφαρμογής, με στόχο την μείωση του μικροβιακού φορτίου της κάθε επιφάνειας.

Νοσοκομείο Κομοτηνής

Play Video

Προμήθεια και πλήρης εγκατάσταση Συστήματος Κλιματισμού, Βιοϊατρικού και Λοιπού Εξοπλισμού (συστήματα αποθήκευσης, επενδύσεις τοίχων, ψευδοροφές, δάπεδα, control panel, pass-through κ.λπ.) για τα Κεντρικά Χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

Νοσοκομείο ΙΑΣΩ Μ.Ε.Θ. Παίδων

Play Video

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top