Γνωρίστε μας

Η Medic-Plan Health Project έχει παρουσία άνω των 30 ετών στην Ελληνική αγορά υγείας και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αντιπροσώπευση κορυφαίων διεθνών οίκων σύγχρονων τεχνολογικά προϊόντων και μηχανημάτων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Το πλήθος συνεργασιών με τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα υγείας στη χώρα μας, οδήγησαν την μητρική εταιρία BioClad®, να επιλέξει την Medic-Plan ως στρατηγικό συνεργάτη της στην Ελλάδα για την διάθεση, εμπορία και εγκατάσταση των ομώνυμων καινοτόμων προϊόντων BioClad®.

Η εταιρία Medic Plan Health Project IKE αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα, την Αγγλική εταιρία των ομώνυμων καινοτόμων συστημάτων υγιεινής εσωτερικής επένδυσης Bioclad® και των αντιμικροβιακών & αντιολισθητικών δαπέδων Biofloor®.

Επιφάνειες BioClad® τοιχοποιίας και δαπέδου, έχουν εγκατασταθεί από την εταιρία μας στους τομείς : Υγείας, Φαρμακοβιομηχανίας, Βιομηχανίας Τροφίμων καθώς και στον τομέα HO.RE.CA.

Συνοπτικές πληροφορίες:

● Οι αντιμικροβιακές επιφάνειες της εταιρίας BioClad® ανήκουν στα νέα και καινοτόμα προϊόντα υγιεινής εσωτερικής επένδυσης της παγκόσμιας αγοράς.

● Ενδείκνυνται για εγκατάσταση σε όλους τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και μπορούν να εφαρμοστούν είτε κατά την ανακαίνιση, είτε να προδιαγραφούν σε αρχιτεκτονική μελέτη για νέα κατασκευή.

● Μετά την εγκατάσταση ενισχύουν σημαντικά τα πρότυπα υγιεινής και εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους χώρους ή σημεία εφαρμογής χάριν της καινοτόμου και εφ΄όρου ζωής εγγυημένης αντιμικροβιακής δράσης τους.

● Η καινοτόμος αντιμικροβιακή δράση τους, οφείλεται στην τεχνολογία Ιόντων Αργύρου ΒioCote® εφαρμοσμένη στο κράμα του υλικού τους,.

● Η τεχνολογία Ιόντων Αργύρου ΒioCote® είναι πιστοποιημένη κατά : HACCP International, διαθέτει ISO 22196 για την άμεση και συνεχή αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση της παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα αδρανοποίησης  (>99,9%) κατά των περισσοτέρων παθογόνων μικροοργανισμών του περιβάλλοντος όπως π.χ. μούχλα, σαλμονέλα, mrsa, e-coli κ.α. σε μόλις δύο ώρες.

● Οι αντιμικροβιακές επιφάνειες της εταιρίας BioClad®, έχουν υποβληθεί με επιτυχία σε δοκιμές μετανάστευσης, οπότε είναι απολύτως ασφαλείς για επαφή με οποιοδήποτε είδος τρόφιμου.

● Διαθέτουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την αντιμικροβιακή τους δράση καθώς και έως και 20ετή εγγύηση για το υλικό (pvc).

Εναλλακτικά για χώρους που η αντιμικροβιακή προστασία δεν είναι απαραίτητη, διατίθεται και η σειρά επιφανειών Advanced Hygiene pvc.

● Όλες οι επιφάνειες BioClad®  εφαρμόζονται μέσω θερμοδιαμόρφωσης και θερμοσυγκόλλησης από εξιδεικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας,  έχουν τέλεια εφαρμογή (χωρίς εμφανείς αρμούς), μηδενικές απαιτήσεις σε συντήρηση, σχεδόν μηδενική απορροφητικότητα, αντέχουν σε κρούσεις και σε πυρκαγιά καθώς και στα περισσότερα χημικά της αγοράς. Επιπλέον, καθαρίζονται εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο και εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή υγιεινή και ασφάλεια στον χώρο εγκατάστασης.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top