Γνωρίστε την PRECONSTR - BIO|CLAD

H εταιρία Preconstr είναι μέλος της Medic-Plan Group και αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα, την Αγγλική εταιρία των ομώνυμων καινοτόμων συστημάτων υγιεινής εσωτερικής επένδυσης Bioclad®. Η Medic-Plan έχει παρουσία άνω των 28 ετών στην Ελληνική αγορά και πολυετή εμπειρία στην διάθεση και εμπορία ειδικών προϊόντων ιατρικού εξοπλισμού με πληθώρα συνεργασιών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα της αγοράς υγείας.


Για αυτούς τους λόγους, η μητρική εταιρία BioClad®, επέλεξε την Medic-Plan ως στρατηγικό συνεργάτη της στην Ελλάδα για την διάθεση και τοποθέτηση των ομώνυμων καινοτόμων προιόντων BioClad® τόσο στην νοσοκομειακή αγορά όσο και στην υπόλοιπη αγορά για εναλλακτικούς τομείς εφαρμογών.

 

● Η σειρά προϊόντων της εταιρίας BioClad®, αφορά σε καινοτόμα συστήματα υγιεινής εσωτερικής επένδυσης.

 

● Οι επιφάνειες BioClad®, έχουν εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και μέσω της τεχνολογίας Ιόντων Αργύρου Biocote που είναι εφαρμοσμένη σε αυτές, εξασφαλίζουν μέγιστη αντιμικροβιακή προστασία.

 

● Η τεχνολογία Ιόντων Αργύρου BioCote®, - πιστοποιημένη κατά HACCP International, είναι εφαρμοσμένη στις επιφάνειες Bioclad και δρά αποδεδειγμένα και συνεχόμενα κατά των επιβλαβών βακτηριδίων (μούχλα, σαλμονέλα, mrsa, e-coli) καθώς και μικροβίων (Η1Ν1) από το πρώτο λεπτό επαφής τους με την επιφάνεια.

 

● Τα αποτελέσματα ελέγχου του Bioclad® κατά ISO 22196 : 2007, φανερώνουν μείωση στο μικροβιακό φορτίο ανώτερη του 99% σε μόλις δύο ώρες από την αρχική ώρα επαφής.

 

● Οι λείες επιφάνειες Bioclad® έχουν πάχος 2,5 mm, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, άριστη εφαρμογή. Τοποθετούνται μέσω θερμοδιαμόρφωσης και θερμοσυγκόλησης (εξάλειψη αρμών) στην υπάρχουσα δόμηση. Αντέχουν σε κρούσεις, πυρκαγιά, έχουν σχεδόν μηδενική απορροφητικότητα, έχουν μηδενικές πτητικές οργανικές ενώσεις (zero VOC’s) και είναι ανθεκτικές στα περισσότερα χημικά. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο, παρέχοντας στους χώρους τοποθέτησης γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα αντιμικροβιακής υγιεινής.

 

● Τα προϊόντα BioClad® εκτός από την αγορά υγείας, ενδιαφέρουν και βρίσκουν εφαρμογή σε πολλές ακόμα κατηγορίες της αγοράς και προτείνονται σε πολλούς χώρους αυτών.

 

● Τοποθετώντας τις αντιμικροβιακές επιφάνειες τεχνολογίας ΒioCote®, ενισχύονται δραστικά και αναβαθμίζονται τα πρότυπα υγιεινής των χώρων εφαρμογής, με αποδεδειγμένες αντιμικροβιακές λύσεις που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι.

Εγγραφή