Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου: Αντιμικροβιακές επιφάνειες & συστήματα αποθήκευσης

ΕΡΓΟ: Αντιμικροβιακές επιφάνειες & συστήματα αποθήκευσης

ΠΕΛΑΤΗΣ: Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

ΠΡΟΙΟΝ: Bioclad και Favero

Στα πλαίσια αναβάθμισης του Ε.Σ.Υ. για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid, άλλο ένα έργο δωρεάς του Ι.Σ.Ν. ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Πρόκειται για την δωρεά της εταιρίας ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε. του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.).

Η δωρεά αφορούσε τη μελέτη και κατασκευή της νέας Μ.Ε.Θ. Covid του νοσοκομείου ΠΑ.Γ.Ν.Η. με την εμπλοκή των εταιριών ΕΛΥΤΡΟΝ στην αρχιτεκτονική μελέτη και ΕΚΤΕΡ Α.Ε. στην κατασκευή του έργου.

Η εταιρία μας MEDIC PLAN HEALTH PROJECT, συμμετείχε ενεργά στην ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, με προϊόντα από τους οίκους Bioclad και Favero.

… παρέχουν αντιμικροβιακή προστασία εφ’ όρου ζωής στον χώρο.

Οι αντιμικροβιακές επιφάνειες Bioclad, χρησιμοποιήθηκαν στην επένδυση της εσωτερικής τοιχοποιίας της μονάδας – που λόγω της εφαρμοσμένης στο κράμα του υλικού “τεχνολογίας Ιόντων Αργύρου Biocote”, παρέχουν αντιμικροβιακή προστασία εφ’ όρου ζωής στον χώρο.

Επιπλέον και σε σχέση με άλλες λύσεις, καθαρίζονται εύκολα, δεν λεκιάζουν, έχουν μηδενικές απαιτήσεις σε συντήρηση και παρέχουν άριστα αποτελέσματα υγιεινής προστασίας.

Για τη μέγιστη δυνατή προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού, στην κατασκευή των νησίδων – πάγκων εργασίας του χώρου χρησιμοποιήθηκαν επίσης, επιφάνειες Bioclad σε συνδυασμό με Corian.

Για τις ανάγκες αποθήκευσης σε ερμάρια, η εταιρία μας προμήθευσε και τοποθέτησε στον χώρο, τα καινοτόμα συστήματα αποθήκευσης αντιβακτηριακής τεχνολογίας του οίκου Favero.

Scroll to Top