Αντιμικροβιακές λύσεις επένδυσης για Σχολεία & Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Εκπαίδευση

Στα Σχολεία και στα Εκπαιδευτικά ιδρύματα η προστασία της υγείας είναι υψίστης σημασίας. Η BioClad αναγνωρίζει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα  υγιεινό και αντιμικροβιακό περιβάλλον για τους μαθητές.

Στην εκπαίδευση, τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας είναι απίστευτα σημαντικά για τη διασφάλιση της ευημερίας τόσο των παιδιών όσο και των δασκάλων. Σε τελική ανάλυση, είναι ζωτικής σημασίας οι νέοι να μπορούν να μάθουν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν την εκπαίδευσή τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια.

Στη BioClad, παρέχουμε μια σειρά από λύσεις υγιεινής επένδυσης στους χώρους των Σχολείων και των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που φροντίζουν όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την υγιεινή, αφήνοντας τα παιδιά ελεύθερα να μάθουν και τους ενήλικες σε θέση να διδάξουν.

Τα πάνελ των αντιμικροβιακών τοίχων της Bioclad, συντελούν στη δημιουργία ενός απόλυτα υγιεινού περιβάλλοντος. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και στεγανό, καθώς και αισθητικά ευχάριστο, η υγιεινή σχολική επένδυση διασφαλίζει ότι μια σειρά εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι ασφαλείς και ασφαλείς από το ξεκίνημα, με τα προϊόντα μας να έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τα μικρόβια κατά 99,9% σε κάτω δύο ώρες.

Για εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τις πιθανές εφαρμογές των προϊόντων Bioclad στον χώρο σας, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7785064 ή στείλτε μας email στο info@bioclad.gr

Δείτε επίσης εφαρμογές των Αντιμικροβιακών Επιφανειών Bio|Clad σε περισσότερους Τομείς Δραστηριότητας (Επιλέξτε)

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top