Καινοτόμες λύσεις αντιμικροβιακής επένδυσης για τις Μελετητικές εταιρίες και τα Αρχιτεκτονικά Γραφεία

bioclad-article-construction

Η εκπόνηση της μελέτης κατασκευής ενός νέου ή προς ανακαίνιση χώρου, είναι μια σοβαρή και χρονοβόρος διαδικασία για τα μελετητικά γραφεία.

Οφείλουν να γνωρίζουν, να εκτιμούν τα οφέλη και να επιλέγουν σωστά ώστε να προτείνουν στους πελάτες τους, καινοτόμες λύσεις με σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά για την κάθε κατασκευή.

Οι επιφάνειες αντιμικροβιακής τεχνολογίας Bioclad, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία των σύγχρονων και καινοτόμων υλικών και προτείνονται ήδη για τους «καθαρούς» χώρους αυτών.

Με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο σε χώρους ατομικής υγιεινής, εξασφαλίζουν την μέγιστη αντιμικροβιακή προστασία, την ασφάλεια χρήσης αλλά και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαθέτουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων λύσεων όπως :

● η άμεση αντιμικροβιακή τους δράση, η ιδιαίτερη τεχνική εφαρμογή τους για την εξάλειψη των αρμών,

● η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του σχεδιασμού,

● η μηδενική τους απαίτηση σε συντήρηση,

● ο εύκολος καθαρισμός τους και τα άριστα αποτελέσματα υγιεινής & ασφάλειας που παρέχουν.

Επιπλέον μετά την εφαρμογή τους παρέχουν, πιστοποιημένα, άμεσα και εφ’ όρου ζωής, άριστα αποτελέσματα μείωσης των συνηθέστερων παθογόνων βακτηρίων & μικροβίων (μούχλα, σαλμονέλα, mrsa, e-coli, H1N1), αναβαθμίζουν την αίσθηση, την ασφάλεια αλλά και τα πρότυπα υγιεινής στους χώρους εφαρμογής.

Με σημαντικές πιστοποιήσεις όπως: CE και FDA, NHS, EPA, BPR, Zero VOC’s, IP66, ISO Cleanroom από Class 2 και άνω, καθώς και HACCP International, αποτελούν την ιδανική λύση για “καινοτόμες” προτάσεις μελετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7785064 ή στείλτε μας email στο info@bioclad.gr

Δείτε επίσης εφαρμογές των Αντιμικροβιακών Επιφανειών Bio|Clad σε περισσότερους Τομείς Δραστηριότητας (Επιλέξτε)

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top