Νοσοκομεία - Κλινικές

Αντιμικροβιακές λύσεις επένδυσης για νοσοκομεία & κλινικές

Σας παρουσιάζουμε τις pvc αντιμικροβιακές επιφάνειες Bioclad®, που λόγω της τεχνολογίας Ιόντων Αργύρου Biocote®, προτείνονται για στείρους και μη χώρους ή εναλλακτικά για όπου απαιτείται υψηλού βαθμού υγειονομική προστασία.

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες επιφάνειες που περιέχουν στο κράμα του υλικού την καινοτόμα αντιμικροβιακή τεχνολογία Biocote® Ιόντων Αργύρου, η οποία δρα άμεσα και συνεχόμενα για όλη την διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος. Διαθέτει εγκρίσεις κατά, HACCP INTERNATIONAL, EPA, FDA, BPR καθώς και πιστοποιημένη δράση κατά ISO 22196.

Οι επιφάνειες Bioclad®, έχουν γρήγορη και τέλεια εφαρμογή χωρίς αρμούς, λόγω της θερμοδιαμόρφωσης και θερμοσυγκόλησης τους κατά την τοποθέτηση, εύκολο καθαρισμό και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Αντέχουν σε κρούσεις, πυρκαγιά, έχουν σχεδόν μηδενική απορροφητικότητα, μηδενικές πτητικές οργανικές ενώσεις (zero VOC’s) και είναι ανθεκτικές στα περισσότερα χημικά.

Παρέχουν αποδεδειγμένα και άμεσα εξαιρετικά αποτελέσματα αδρανοποίησης πάνω από 99,9% εντός δύο (2) ωρών, κατά των επιβλαβών βακτηριδίων όπως, μούχλα, σαλμονέλα, mrsa, e-coli καθώς και μικροβίων Η1Ν1, από την πρώτη στιγμή της επαφής τους με την επιφάνεια.

Οι εφαρμογές τους αφορούν για τους χώρους: των Χειρουργείων, τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ), τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) και την Αποστείρωση στον χώρο υγείας.

Για εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με τις πιθανές εφαρμογές των προϊόντων Bioclad® στον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7785064 ή στείλτε μας email στο info@bioclad.gr

Για να ενημερωθείτε για τα πλήρη στοιχεία των προϊόντων μας της κατηγορίας
BIO|FLOΟR® & ΒΙΟ|CLAD® μπορείτε να κατεβάσετε τα αντίστοιχα έντυπα
παρουσίασης επιλέγοντας το παρακάτω σύνδεσμο:

Δείτε επίσης εφαρμογές των Αντιμικροβιακών Επιφανειών Bio|Clad σε περισσότερους Τομείς Δραστηριότητας (Επιλέξτε)

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top