ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ BINTEO

BIOCLAD - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ Μ.Ε.Θ. ΤΟΥ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΙΑ"

Τα καινοτόμα συστήματα pvc αντιμικροβιακής επένδυσης τοιχοποιίας Bioclad, επιλέχθηκαν για ένα τόσο σημαντικό έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορά στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid19, του Νοσοκομείου Σωτηρία.

Η επένδυση της τοιχοποιίας στη Μ.Ε.Θ. Covid19 του Γ. Ν. Σωτηρία είναι BIOCLAD (Βίντεο SKAI TV)

Ξεχωριστή επισήμανση για τις αντιμικροβιακές ιδιότητες των επιφανειών τοιχοποιίας BIOCLAD, έγινε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της εκπομπής του SKAI «Σαββατοκύριακο Παρέα». Το ρεπορτάζ αφορούσε για τη νέα, σύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID 19 του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία όπου επιλέχθηκε ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός.

Η αντιμικροβιακή επιφάνεια Bioclad στη νέα ΜΕΘ του Γ.Ν. Σωτηρία (Βίντεο ΑΝΤ1)

Ένα πολύ σημαντικό έργο επένδυσης τοιχοποιίας με τις αντιμικροβιακές επιφάνειες Bioclad, σε όλους τους χώρους της Μ.Ε.Θ. Covid19 του Γ. Ν. Σωτηρία ολοκληρώνεται σύντομα. Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Υγεία πάνω απ' όλα" κάλυψε στο στάδιο της κατασκευής του χώρου τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη Μ.Ε.Θ. Covid19 του Ε.Σ.Υ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ - ΝΕΑ Μ.Ε.Θ. COVID-19

Τα καινοτόμα συστήματα pvc αντιμικροβιακής επένδυσης τοιχοποιίας Bioclad®, επιλέχθηκαν για ένα τόσο σημαντικό έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid19, του Νοσοκομείου Σωτηρία.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τα Συστήματα PVC Αντιμικροβιακής Επένδυσης BIOCLAD®, επιλέχθηκαν από την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ως η πλέον καινοτόμος και γρήγορη λύση ενίσχυσης της προστασίας στους χώρους εφαρμογής, με στόχο την μείωση του μικροβιακού φορτίου της κάθε επιφάνειας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Προμήθεια και πλήρης εγκατάσταση Συστήματος Κλιματισμού, Βιοϊατρικού και Λοιπού Εξοπλισμού (συστήματα αποθήκευσης, επενδύσεις τοίχων, ψευδοροφές, δάπεδα, control panel, pass-through κ.λπ.) για τα Κεντρικά Χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΑΣΩ Μ.Ε.Θ. ΠΑΙΔΩΝ